محاسبه درامد یوتیوب

محاسبه درآمد یوتیوب با سایت آنالیز کانال یوتیوب ساده است. سایت محاسبه درآمد از یوتیوب یک ابزار عالی برای افرادی است که به دنبال پاسخ اینکه «هر 1000 بازدید در یوتیوب چقدر درامد دارد؟»، یا اگر یک یوتیوبر ایرانی هستید و می خواهید بدانید که چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنیم؟ این سایت برای شماست.

نحوه محاسبه درآمد از یوتیوب

محاسبه درآمد از یوتیوب با این ماشین حساب یک فرآیند سریع و ساده است. فقط این دستورالعمل های کوتاه را دنبال کنید:

  1. RPM خود را در نظر بگیرید (درآمد به ازای هر هزار بار نمایش).
  2. تعداد بازدید ویدیوهای خود را در نظر بگیرید.
  3. این دو مقدار را در ماشین حساب ما قرار دهید.
  4. نتیجه ای که به دست می آورید مقدار تخمینی پولی است که می‌توانید از یوتیوب داشته باشید.

توجه داشته باشید که یوتیوب 45 درصد از پولی که از طریق تبلیغات در یک ویدیو به دست می‌آید را می‌گیرد. این ماشین حساب این درآمد YouTube را در نظر می گیرد و هم درآمد ناخالص (کل درآمد شما از ویدئوها) و هم درآمد خالص (درآمد نهایی شما) را نشان می دهد.

RPM چیست؟

یکی از متغیرهایی که باید در این محاسبه گر درآمد از یوتیوب استفاده کنید، RPM است. این مقدار ممکن است کمی گمراه کننده باشد. RPM مخفف درآمد در هر میلی است که به معنای درآمد در هر 1000 نمایش است (در لاتین mille به معنای هزار است). RPM یکی از معیارهایی است که در یک تجارت آنلاین استفاده می شود.

عوامل تاثیرگذار بر RPM

عوامل مختلفی بر میزان RPM یک ویدیو تاثیر می گذارد. از جمله:

  • نوع محتوا: ویدیوهایی با محتوای آموزشی، سرگرمی و یا خبری معمولا RPM بالاتری دارند. در مقابل ویدیوهای با محتوای غیراخلاقی یا غیرقانونی RPM پایین تری خواهند داشت.
  • موضوع ویدیو: ویدیوهایی با موضوعات پرطرفدار مثل ورزش، موسیقی، گیمینگ و تکنولوژی معمولا RPM بالاتری دارند.
  • طول ویدیو: ویدیوهای 10 دقیقه ای معمولا RPM بهتری نسبت به ویدیوهای بسیار کوتاه یا بسیار طولانی دارند.
  • تعداد بازدیدها: هرچه تعداد بازدیدهای یک ویدیو بیشتر باشد، RPM آن افزایش می یابد. البته این رابطه خطی نیست.

معادله درآمد از یوتیوب

برای محاسبه میزان درآمدی که بر اساس بازدید یوتیوب خود دریافت خواهید کرد، باید دو چیز را بدانید: درآمد شما در هر 1000 نمایش (RPM) و تعداد بازدیدهایی که ویدیو دریافت کرده است. پس از دانستن این مقادیر، از آنها در معادله زیر استفاده کنید:

درآمد ناخالص تخمینی = RPM * تعداد بازدید / 1000

نتیجه ای که به دست می آورید درآمد ناخالص YouTube است. هنوز مقدار واقعی پولی که به دست خواهید آورد نیست. باید به خاطر داشته باشید که یوتیوب 45 درصد از پولی را که از ویدیوهای پلتفرم خود به دست می‌آورد، می‌گیرد. شما 55 درصد باقی مانده را دریافت می کنید. برای گنجاندن آن، از این معادله استفاده کنید:

درآمد خالص تخمینی = درآمد ناخالص تخمینی * (55 / 100)

اگر برای محاسبه درصد به کمک نیاز دارید، می توانید از ماشین حساب درصد ما استفاده کنید.

محاسبه درآمد از یوتیوب با مثال

بیایید روند محاسبه درآمد از یوتیوب را با هم انجام دهیم. برای انجام این کار، از یک یوتیوبر خیالی استفاده می کنیم.

  • فرض کنید RPM کاربر یوتیوب ما برابر با 6.5 دلار است.
  • حالا بیایید وانمود کنیم که او به طور متوسط ​​13500 بازدید در روز دارد.
  • ما از این اعداد در معادله سود ناخالص تخمینی استفاده خواهیم کرد:

درآمد ناخالص تخمینی = 6.5 دلار * 13500 / 1000 = 87.75 دلار

YouTuber ما روزانه 87.75 دلار درآمد خواهد داشت بدون در نظر گرفتن سود 45 درصدی یوتیوب. کاری که اکنون باید انجام دهیم این است که با محاسبه 55 درصد از درآمد ناخالص یوتیوب، درآمد خالص تخمینی این فرد را محاسبه کنیم.

درآمد خالص تخمینی = 87.75 دلار * (55 / 100) = 48.26 دلار

اکنون می دانیم که با RPM برابر با 6.5 دلار و با جمع آوری 13500 بازدید در روز، یوتیوبر ما تا 48.26 دلار در روز درآمد کسب می کند.

درآمد از یوتیوب چقدر است؟

کسب درآمد از طریق ویدئوهای یوتیوب در اوایل سال 2007 امکان پذیر شد، زمانی که این وب سایت برای اولین بار برنامه شراکت خود را راه اندازی کرد. با این حال، در آن زمان، هیچ کس نمی توانست پیش بینی کند که کسب و کار چقدر سودآور خواهد شد. در سال 2014، زمانی که یکی از محبوب‌ترین یوتیوبرهای تاریخ، فلیکس کیلبرگ (که احتمالاً کانال او را با نام  PewDiePie می‌شناسید)، و در حال حاضر بیش از 111 میلیون سابسکرایب یوتیوب دارد بیش از 12 میلیون دلار درآمد کسب کرد، این سایت نشان داد که پتانسیل پول‌سازی واقعی است. این به قدری بود که در آن سال، او بیشتر از برخی از افراد مشهور بسیار محبوب، مانند گوئینت پالترو یا کامرون دیاز، درآمد کسب کرد.

بهترین ایده های تولید محتوا در یوتیوب

10- ویدیو های طنز :این دسته بندی کمترین میزان درآمد را دارند .دوربین مخفی ، استند آپ کمدی و.. در این دسته بندی قرار میگیرند. میانگین درامد این حوزه 2 دلار است.

9- موسیقی و هنر:هنر و موسیقی هم جزو موضوعات کم درآمد در یوتیوب هستند. درامد این موضوع بین 2.5 تا 3 دلار به صورت تخمینی است.

8- سرگرمی و گیمینگ: در رده هشتم قرار میگیرد که درآمد این دسته بندی بین 3تا4 دلار می باشد .

7-محتوای آموزشی :برخلاف تصور عموم محتوای آموزشی در رتبه هفتم پر درآمد ترین ها قرار میگیرند و RPM آنها حدود 10 دلار است .

6-غذا و آشپزی:این دسته بندی به نسبت درآمد خوبی دارد اما هزینه های این دسته بندی بسیار بالاست . درامد آنها به 12 دلار به ازای هر 1000 ویو هم می رسد.

5-مسافرت و ولاگ :مسافرت و گردشکری ولاگ های مسافرت در این دسته بندی قرارمیگیرند و درامد آنها بین 10 الی20 دلار است.

4-تجارت : آموزش تجارت و کسب درآمد RPM بالایی دارند و میانگین درآمد آنها بالای 15 دلار به ازای هر 1000 ویو است.

3-تکنولوژی: میزان rpm این دسته بندی ممکن است به بالای 20 دلار نیز برسد .

2-بهداشت و سلامتی و تناسب اندام :محتوای ورزشی و هرمحتوایی که برای سلامتی باشد در این دسته بندی قرار میگیرند و درآمد آنها به 20 الی 30 دلار به ازای هر 1000 ویو میرسد.

1-بازارهای مالی :یوتیوب درامد بسیار بالایی رو به این حوزه اختصاص داده است و با محتوای درست ممکن است Rpm به 100 دلار هم به ازای هر 1000 ویو هم برسد .